VIVIAN AVENT AVALDAS HÜMNI TÜHJADELE TÄNAVATELE

Eesti noor laulja, laulukirjutaja ja produtsent Vivian Avent avaldas müstilise videosingli “Ghost Town”. Vivian kirjutas kõheda kõlaga ja tumeda iseloomuga loo “Ghost Town” aasta alguses, teadmata veel, kui hästi see sobib meie praegusesse eriolukorda.

Alles kuu aega tagasi enda debüütsingli “IDWLYG” avaldanud artist tõestab enda teise singliga, et on suuteline avaldama väga erinevate karakteritega muusikat. “Esimene singel oli rohkem peavoolu-popi moodi ning mul on nii hea meel, et see võeti nii hästi vastu. Mulle meeldib avastada uusi helimaailmaid ja otsida sounde, mis mulle meeldivad ja nii kujundada tasapisi oma stiili,” avab Vivian oma loome tausta.

“Ghost Town” on ideaalne tunnusmeloodia sinu õhtustesse jalutuskäikudesse pandeemiast tingituna tühjaks jäänud linnades. Siiski paneb Vivian kuulajatele südamele, et laul kõlab eriti hästi, kui kinni pidada 2-meetri reeglist ja eriti hästi kodustes tingimustes, kus saab muusikale lisaks nautida Tallinna tühjadel tänavatel filmitud videot:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.