VIVIAN AVENT AVALDAS DEBÜÜTSINGLI KOOS MUUSIKAVIDEOGA

Eesti muusikamaastikule sööstab värske tuulena Vivian Avent, kes nii kirjutab, esitab kui ka produtseerib oma muusika ise. Esimene singel “IDWLYG” on mänglevalt kerge popi kõlaga lugu, mis kannab endas sügavamat ja isiklikku tähendust.

Akronüüm peidab endas sõnumit “I don’t wanna let you go”, mis on inspireeritud Viviani elust enesest. “Esimene singel on sellest, kuidas vahel on loogiline kellestki lahti lasta ja kuidas reaalsuses see loogika ei tee olukorda kergemaks. “IDWLYG” võib rääkida nii sõprusest kui ka armastusest (või mõlemast korraga),” selgitab Vivian uue loo sõnumit.

Muusikavideo režissööriks on Heikki Avent. Videos on laulu sõnumit lahti mõtestatud hoopis teise nurga alt. “Üks versioon minust hoiab teist mind pantvangis. Seal väljendub see tahtmine kellestki mitte lahti lasta natuke sürrealistlikumalt, aga asjast ei puudu ka kerge huumor,” ütleb Vivian muusikavideo kohta.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.