KUULA: UUS ÄGE MAAVILLANE BÄND RÄPINA JACK AVALDAS DEBÜÜTSINGLI

Räpina Jack kujutab endast tuliuut ägedat Maarjamaa bändi, mis mõjub nagu chillipipra plahvatus praeguses koroona poolt laastatud maailmas. See on tõhus relv, mille abil eesti rahvas viiruse kiiresti ja valutult purustada suudab. Muusika, mis seob endas folgi, kantri ja toore, maakeelse hiphopi.

Hetkel ühendab Räpina Jack endas kahte omapärast muusikut: Kill Kaare e. KillBaba on hetkel rohkem tuntud kui legendaarse reggae– ja maailmamuusikabändi Bombillaz frontmani, helilooja ja räpparina ning Hain Hoppe, trubaduur ja kitarrikangelane keda teatakse ka ägeda funksoul bändi The Jingles kitarristina.

Bändi esimene ametlik singel, mis kannab samuti nime “Räpina Jack” on puhas tänapäeva folkloor. Aktuaalne sõnum, mis avab tee ühte kaunisse, aga samas ääretult põnevasse kodumaa provintsilinnakesse ja tutvustab sealseid inimesi ja tavasid. Nagu lugulaul ise enda eest kostab: “See Räpina rida on puhas metsik ida!”

Loo sõnade ja idee autor on Kill Kaare. Kaasautorid ja arranžeerijad Hain Hoppe ja Peeter Salmela. Loo on miksinud ja masterdanud Peeter Salmela.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.