ILMUS BÄNDI OOPUS UUS SINGEL “SU VAIMU ISA PALUME”

Foto: Kerttu Kruusla

Kollektiivil OOPUS on hea meel jagada muusikasõpradega oma uut lugu “Su vaimu isa palume”. See on bändi ajaloos eriline hetk, kuna esimest korda kasutatakse loomingus vana rahvakoraali. Lugu räägib uskumise jõust. 

“Eelmised kaks singlit on olnud tempokad ja kiired, seekordne lugu toob aga tempo alla ja mõjub kui massiivne laine, mis oma kõrge vokaali ja sündipartiidega kuulajast üle uhub,” kirjeldab Johannes Ahun, bändi muusik ja helitehnik, uut lugu.

OOPUS on folktroonikabänd, mille liikmed armastavad eesti pärimusmuusikat, elektroonilist tantsumuusikat ja valgusinstallatsioone. Nad ühendavad oma loomingus eesti torupilli, regilaulud, klassikalised acid sündid TR-09 ja TB-03 ning viivad kuulaja techno ja acid radadele. OOPUS liikmed on muusikud Mari Meentalo ja Johannes Ahun ning valguskunstnik Aleksander Sprohgis.

Bändi teine kauamängiv “Folk On Acid” ilmub käesoleval aastal.

Kuula ja vaata singli “Su vaimu isa palume” videot siit: 


  • Saa osa bändi OOPUS esimesest 2022. aasta voogaedastuskontserdist 19. jaanuaril kell 20.00! YouTube’i link
  • Ole esimene, kes OOPUS uue albumi saab! Toeta helikandja ilmumist Hooandjas!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.