LOITS 25, “EI KAHETSE MIDAGI” JA HARD ROCK LAAGER 20

Loits (pressifoto)

Ansambel Loits 25, nende esikalbum “Ei kahetse midagi” 20 ja Hard Rock Laager 20. Kolm ilusat ümmargust numbrit, mis vajavad väärikalt tähistamist. Tuleval nädalavahetusel, reedel, 2. juulil see ka Hard Rock Laagri pealaval juhtub!

25 aastat ja 20 aastat. Muljetavaldavad numbrid, mis ühtaegu tähistavad revolutsiooni ja stabiilsust. Murrangulisi sündmusi, ohtrat lammutamist ja varemetele ehitamist. See on olnud nagu aegade- ja kultuurideülene võiduka kangelase müüt, kus peategelane suundub teadmatusse, uurimata aladele ning tulema toime uute võimsate takistustega ja võtma suuri riske. Teekonna käigus peab kangelases endas midagi surema või tuleb millestki loobuda, et kangelane saaks uuesti sündida ja väljakutse kõrgusele tõusta. Täna saab kangelane Loits 25 aastat vanaks ja kuigi vahel on jäänud mulje, et ring hakkab täis saama, siis ei, Loits näitab taas irevil hambaid, jookseb uuesti rind ees turmtulle. See seiklus ei ole veel läbi! Ole meiega! Loitsuga oled tugev!

Äsja ilmunud või ilmumas:
Loits “Furor Aesticus: Prelude to the Vere Kutse Kohustab” LP (12“ vinüül) ilmus paar kuud tagasi Ameerika kultusplaadifirma Nuclear War Now! alt. Sisaldab kolme ajavahemikus 2002-2004 lindistatud 7“ EP materjali ja kahte laenlugu. J.M.K.E. ja Ved Buens Ende (Norra avangard black-metal) oma.

Loits “Must album” digipak CD. Loitsu kolmas täispikk album taasilmub Brasiilia plaadifirma Hammer Of Damnation alt. Brasiilias on Loitsu plaate varemgi taasilmunud ja koostöö jätkub, sest fännibaas on seal suur.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.