MERILIN MÄLK AVALIKUSTAS UNISTAMISEST JA EESMÄRKIDE PÜSTITAMISEST RÄÄKIVA LAULU “EDASI-TAGASI”

Kuvatõmmis videost

Merilin Mälk andis välja suvise poploo – videosingli ”Edasi-tagasi”. Laul räägib unistamisest ja eesmärkide püstitamisest ning karjääriredelil tõusmise emotsionaalsest poolest. Sõnad ja muusika on kahasse Merilini ja Andreas Poomi poolt, oma panuse andis lisaks Soome produtsent Topi Kilpinen. Video autoriteks ”Miljon sammu” meeskond Sander Allikmäe ja Mart Vares.

Aasta tagasi, peale keskkooli lõpetamist, tundis Merilin Mälk, et kõik ootavad temalt liiga palju ja täiskasvanuks olemise surve ajas päris segadusse: ”See oli üks ebavajalik emotsioon, mis mind igapäevaselt saatma hakkas. Ma oleksin võinud kaotada kogu oma motivatsiooni, aga õnneks ma tean ise oma eesmärke, mitte ei lase kellelgi teisel otsustada, mida ma saavutama peaksin. Nüüd võitlengi selle nimel, et mul oleks ruumi unistada ja et mul lastakse seda teha.

Liigne kiirustamine ei pane mind protsessi nautima, ma isegi arvan, et mul saaksid unistused osta, kui ma kõik ühe päevaga saavutaksin. Ma ei nõua kunagi palju, kuid ettekujutus vägevamast ja võimsamast tekitab minus elevust ja ootusärevust. Seetõttu jälgin, et mul oleks iga päev millestki unistada. Ma ei taha, et mu unistused täna täituvad ja homme mul neid enam ei ole. Sellest räägibki minu uus lugu ”Edasi-tagasi”!”

Video filmiti loole Mart Varese ja Sander Allikmäe poolt – mehed, kes viisid Merilini Eesti Laulu looga ”Miljon sammu” Dubai kõrbesse. Seekord anti loo sisu edasi aga mere kaudu – jahisõitu Tallinna lahel saatsid tuul ja päike.

Mart Vares: ”Kuna olen ka varemalt merel filminud, oli see võttekogemus mul juba portfoolios olemas ja seetõttu oli ka närvi tunduvalt vähem, kui eelmistel merevõtetel. Merilin oli väga tubli ja pidas vastu nagu kogenud merekaru. Kuna oleme sama tiimiga juba ühe video koos teinud, siis peale Dubai-kogemust ja ühist reisielamust võis taaskord arvestada meeldiva seltskonnaga. Meriliniga võib minna lisaks kõrbele ja merele ka luurele.”

Video valmis ettevõtete Belief, Goldtime ja sailing.ee toel.


Merilin Mälk puges kodumaise publiku südamesse 2018. aastal, kui osales TV3 saates “Eesti otsib superstaari”. Väikese kasvu ja võimsa häälega Saaremaa neiu laulis ennast tihedas konkurentsis muljetavaldavale kolmandale kohale, olles ise tol hetkel vaid 17-aastane.

2019. aastal sõlmis Mälk lepingu plaadifirmaga Universal Music ning osales Eesti Laul 2020 konkursil palaga “Miljon sammu”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.