TARVO VALM AVALDAS UUE MUUSIKAVIDEO “KOOS ON LIHTSAM”

Kuvatõmmis videost

Muusik Tarvo Valm on suvekuumas valmis küpsetanud uue loo ja muusikavideo “Koos on lihtsam”, mis juhib tähelepanu laste siirale rõõmule, mida iga vanem võiks innustada kogema moel või teisel.

Pealtnäha lihtsa laulupealkirja taga on tegelikult peidus ülimalt olulised asjad. Keegi meid otseselt ei õpeta, kuidas enda elu ning kogu ümbritsevaga toime tulla. Selles kiires elutempos me pahatihti ei jõua kõigega tegeleda ja nii mõnedki, vaat et kõige olulisemad asjad jäävad vahel tahaplaanile – nagu näiteks lapsed. Telekas käima või nutikas kätte, küll ta hakkama saab. “Olen kindel, et sellest ainuüksi jääb väheks. Meil kõigil on siin mängida suur roll,” usub Tarvo Valm.

Ta selgitab: “Olen elus nii mõndagi näinud ja kogenud ning hea meelega jagan oma kogemusi läbi muusika nii noortele kui ka “vanadele”. Oluline on noortes hoida üleval huvi päris elu vastu ja kindlasti võiks sinna kuuluda muusika ja pillimäng. Tähtis on lasta neil olla osa millestki suurest. Innustada neid looma midagi, millest nad tunnevad siirast rõõmu. Äge on jälgida lapsi, kui pingsalt nad püüavad lugu mängida ja kui see lõpule jõuab, siis tuleb suur ja lai naeratus näole. Koos on ägedam. Koos on ka julgem. Koos on lihtsam.”


Selle eheda lihtsuse ja rõõmu aitas filmilindile vändata Markus Lattikas ja tema vend Karl Johann Lattikas. Lisaks Tarvo Valmile, kes on ka ühtlasi muusika kui ka sõnade autoriks, teevad loos kaasa Danel Pandre bassil, Elvis Jakobson trummidel ja külalisena taustavokaali laulev veetlev Liis Mäesalu. Helipildi muutis kuulatavaks Taavi “Taff” Aavik.

Video filmiti Kullo Noortelaagris Karepal. “Tahame omalt poolt tänada kõiki osalejaid ja toetajaid: Viiuliringi ja nende juhendajat Ksenia Vaher. Akordioni- ja kitarriringi eesotsas juhendajaga Galja Jõgi. Kunstiringi ja nende juhendajat Karola Kaugema. Kitarri-ja trummiringi, kus vägesid liigutavad Elvis ja Tarvo ning muidugi ka laagrijuhatajat Anu Hansaart,” märkis Valm.

Muusiku tegemisi saab jälgida Facebookis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.