ANSAMBLI ÖÖ UUS MUUSIKAVIDEO “PÄIKESE ALL”

Londonis elavate eesti muusikute bänd ÖÖ avaldas oma laulule “Päikese all” muusikavideo, mis on filmitud imelise vaatega Tenerifel, kuristiku serval mägedes. Kauni, uneleva ja meditatiivse kulgemisega, päikselise vaibiga laul paneb meid igatsevalt suve järele õhkama.

Laulusõnad on kirjutanud Kristiina Killo ja Elo Viiding.

Ansambli ÖÖ põhikoosseisu moodustavad Kristiina Killo ja Madis Mälgand, ent selles loos teeb kaasa ka mitmeid teisi nimekaid muusikuid, näiteks üks Eesti tunnustatumaid bassimängijaid Mihkel Mälgand, Klassikatähed 2016 võitja Sten Heinoja ning ERSOs ja erinevates ansamblites sh Tunnetusüksus mänginud Eve Laasi.

Kristiina Killo jõudis kitarristina laiema avalikkuse ette 1988. aastal asutatud Eesti legendaarses naispunkbändis Ave Luna. Madis Mälgand soleeris 1990ndatel armastatud bändis D-Gän, kelle kuulsaim laul on “Seib”.

Laulus “Päikese all” musitseerivad:

Kristiina Killo – vokaal, hiiu kannel, klahvpillid
Madis Mälgand – vokaalid, trummid, klahvpillid
Mihkel Mälgand – kontrabass
Sten Heinoja – klaver
Eve Laasi – tšello

Kaamera – Madis Mälgand
Helirežissöör – Madis Mälgand
Video monteeris EditHouse London

Laul on salvestatud vendade Madis ja Meelis Mälgandi Londoni lähistel asuvas muusikastuudios Mälgand Bros Studios, laulu masterdas Madis Mälgand.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.