HÄÄLETAMA! | AITA KOOSTADA EDETABELIT SMILERSI LAULUDEST!

Me pole MuusikaPlaneedis juba jupp aega koostanud edetabeleid ansamblite või lauljate repertuaaride kohta. Nüüd on aeg jälle sellele teele asuda ja hammustame kohe suure tüki – nimelt hakkame panema kokku pingerida menuansambli Smilers lauludest, seda loomulikult lugejate abiga!

Rivistasime hääletusse üles 60 Smilersi lugu. Juhul kui Sinu lemmikut küsitluses pole, saad lisada ka omapoolse variandi. Hääletada saab nii mitme loo poolt kui heaks arvad, aga ainult korra! Gallup on avatud kaks nädalat ja läheb lukku teisipäeval, 4. mail kell 19.30, tulemused teeme teatavaks hiljemalt 5. mail. 

Niisiis, oleks väga tore kui ka Sina oma arvamust avaldaksid. Hääletada saab siin:


Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.