ANNA-LIISA NIINEMETS TULI VÄLJA LOOGA “TAKE ME DOWN”

Foto: Marika Krapivnitski

Laulja ja helilooja Anna-Liisa Niinemets tuli hiljuti välja uue rokihõngulise looga “Take Me Down”, mis on otsast lõpuni kirjutatud ja salvestatud Niinemetsa enda koduseinte vahel, kuid oma esimesed alged sai ta hoopis ühel oktoobrikuu hilisõhtul koeraga jalutades. “Kohtasin just paar päeva varem inimest, kellest laul räägib ning emotsioonid olid alles värsked, eks siis sellest ka inspiratsioonipuhang,” märgib neiu.

“Sisu defineeriksin kui võitlust iseendaga. Teadmine, et inimene on sulle halb ei tähenda alati, et oled valmis temast lahti laskma. Mõnikord tekitab see tunne isegi hasarti ja hoiad temast veel kõvemini kinni, oled koguni valmis alistuma, tulgu, mis tuleb,” kommenteerib Niinemets.

“Tegemist on minu viienda singliga. Rokki ma varem kirjutanud ei ole, kuigi see on alati suur unistus olnud. Ükskord on ikka esimene kord. Tuli ära! Bändi mul endal veel kahjuks pole, seekord tuli teistmoodi hakkama saada, aga veidi uhke tunne on ka üksinda sellise asja kallal nokitseda. Ka lüürikavideo on minu enda tehtud.

Veel väike põnev fakt loo kohta on ehk see, et esialgu sisse lauldud refrääniga polnud ma üldse rahul. Kirjutasin siis uue, aga ka see tundus veider, kõlas kuidagi tühjalt. “Selle õige” leidsin alles siis, kui huvi pärast need kaks üksteise peale layerdasin. Nüüd kuuletegi kahte täiesti erinevat refrääni korraga! Minu isiklik lemmik on siiski esimesena kõlav distorted versioon.”

“Take Me Down” on saadaval YouTube’is, Spotify’s ja veel paljudes teistes populaarsetes platvormides!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.