REGINA UUS SINGEL “MAA ON VALGE”

Noor artist REGINA avalikustas jõululaulu, mis proovib vältida traditsioonilisi sõnapaare ja instrumente, mis on tavaliselt jõululauludele omased. Stiili poolest on see pop-ballaad ja kõlalt sarnaneb ansambli Coldplay helipildile, püüdes olla veidi ”raamidest väljaspool” oma tempost meelega mööda klaverinootidega.

”Maa on valge” on lugu, mis kõneleb mõningas mõttes igavikulisest eluringist ning ka erilisest soojusest, mille toob endaga kaasa talveaja saabumine. Lugu on Reginat sügavalt puudutanud ja üks lemmikuid tema enda loomingust.


Regina Tambek on noor iseseisev laulja ja laulukirjutaja. “Minu suurim unistus on olnud tegeleda muusikaga täisajaga, olla elukutseline laulja,” selgitab ta. “Muusika on alati olnud minu suurim kirg, minu suurim unistus ja ma olen ülimalt tänulik, et mul on võimalus jagada “killukesi endast”, oma lugusid eesti inimestega.”

Muusik kirjutab ja produtseerib kõik oma lood ise. “Aeg-ajalt tunnen endal suurt koormat täita nii palju rolle korraga, olla laulukirjutaja, laulja, produtsent, manager jpm, kuid sageli tunnen siiski, et mulle kui loomingulisele ja vaheldust armastavale neiule, selline elustiil sobibki,” naerab ta.

Regina on ka osalenud saates “Eesti otsib superstaari 2018” ning pääsenud edasi eelvoorust, andnud läbi aastate kümneid kontserte, mitmeid intervjuusid raadiotele, osalenud mitmel korral ETV saates “Terevisioon”, TV7 muusikasaates “Muusikapaus” jm.

Lisaks lugude kirjutamisele ja salvestamisele tegeleb ta aktiivselt Instagramis, kus on võimalik tema igapäevaseid tegemisi lähemalt jälgida.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.