TRE RAADIOS ESITLETI SYNNE VALTRI BANDI VÄRSKET SINGLIT “LEVIST VÄLJAS”. LOO AMETLIKU AVALDAMISEGA LÄHEB SIISKI VEEL VEIDI AEGA

Reedel, 15. mail kell 20.25 kõlas Tre Raadios esmakordselt Synne Valtri Bandi (SVB) ahjusoe singel “Levist väljas”, mis tuleb ametlikult koos muusikavideoga välja mai lõpus.

Synne Valtri rääkis raadiojaamale antud usutluses, et laulu idee tekkis juba eelmise aasta lõpus. “Hakkasime seda tasapisi tegema ja kui me jõudsime lõpuks oma korrektuuridega nii kaugele, et lugu võiks oma lõpliku vormi saada, siis sai see ka pealkirja,” jutustas lauljatar. “See ei ole karantiinist mitte kuidagi tingitud, vaid räägib sellest kuidas inimesed võiksid aja maha võtta ja leida enda jaoks selline aeg, millal saab tõsiselt puhata. Me ei räägi sundpuhkusest, vaid vabatahtlikust puhkusest.”  

Synne mainis sedagi, et tema bänd on võtnud vastu otsuse, et nad ei anna mitte ühtegi laulu välja ilma videota ja nii on ka selle singli puhul. “Ma olen nii palju fännidele lubanud, et kohe-kohe on video filmimine ja siis tuleb lugu välja, kahjuks ei ole ilmad kõige paremad olnud, nii et meie video salvestamine lükkus edasi järgmise reede peale, mis on siis 22. mai. Ma võin öelda, et lugu ilmub YouTube’i ja igale poole mujale 27. mail.”   

Hoogsa laulu “Levist väljas” autor on taaskord Vahur Valgmaa, kes on kirjutanud ka ansambli kõik eelmised singlid. 

Muide, intervjuus ei tulnud juttu ainult Synne Valtri Bandi peagi ilmavalgust nägevast loost, vaid ka sellele järgnevast laulust, mis kannab pealkirja “Nii jääda võiks me”. Tegu on kaveriga, aga kuna pala on Synnele juba aastaid sümpatiseerinud, pakkus ta seda oma bändikaaslastele välja. “Neile hakkas ka meeldima, ma kirjutasin sinna sõnad,” lausus Synne. “Lugu on meie esinemistel nii hästi vastu võetud, et see tuli meile ka suure-suure üllatusena. Otsustasime, et kui lugu on ikka nii armastatud, tuleb see ju ometigi purki panna. Me hakkasime seda tegema, siis tuli kriisiaeg peale ja kõik lükkus edasi. Ehk siis – nii kui on “Levist väljas” lugu välja antud, siis me hakkame kohe väga aktiivselt tegelema looga “Nii jääda võiks me”. Ma siiralt loodan, et selle suve jooksul saab see ka sisse lauldud.”   

Lauljatari sõnul on tal peas keerlemas juba ka loo muusikavideo süžee.

Mis siis muud kui loodame, et SVB saab järgmisel nädalal “Levist välja” video filmitud, et siis singel välja anda ning asuda järgmiste asjatoimetuste kallale!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.