BLOGI | RAADIO 2-S JAGATI EESTI HIP-HOP AUHINDU. NUBLU VÕITIS AASTA ARTISTI, LOO JA MUUSIKAVIDEO AUHINNA!

Foto: ERR

Raadio 2-s jagati reede õhtul välja Eesti hip-hop auhinnad 2019. Veebileht hiphop.ee on R2 saadete “Programm” ja “Linnadžungel” abil inimeste lemmikutest edetabeleid koostanud juba aastast 2001, tänavu oli võimalik lisaks raadiosaatele jälgida ka veebiülekannet R2 stuudiost, kus auhinnad otse-eetris üle anti.

Kokku võttis aastaküsitlusest osa 3061 inimest ning kõige rohkem karikaid sai enda valdusesse nublu. Mõminaräppar tunnistati Eesti arvestuses aasta artistiks, “für Oksana” koos Gameboy Tetrisega hääletati parimaks muusikavideoks ning 5Miinuse & nublu hitt “(Ei ole) aluspükse” parimaks looks. 

Aasta parima kodumaise albumi tiitli sai reketi helikandja “Kulutuli”, uue tulija karika teenisid välja Clicherik & Mäx, parimaks DJ-ks on Paul Oja ning produtsendiks 372Kaspar.

Välismaa arvestuse tähtsaimates kategooriates kuulutati aasta albumiks eelmise aasta lõpus meie seast lahkunud USA räppari Juice WRLD üllitis “Death Race For Love” ja parimaks looks samuti ameeriklase Travis Scott’i esitatud “Highest In The Room”. 28-aastasele Scott’ile omistati ka parima välismaa artisti tiitel. 

MuusikaPlaneedi otseblogi Eesti hip-hop auhindade jagamise ajal:

 

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.