JUUNIS JÕUAB NETFLIXI KAUAOODATUD KOMÖÖDIA EUROVISIOONI LAULUVÕISTLUSEST

Foto: Elizabeth Viggiano / Netflix

26. juunil jõuab Netflixi Eurovisiooni lauluvõistlusest rääkiv komöödiafilm “Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga”, mille täht ja produtsent on maailmakuulus näitleja ja filmimees Will Ferrell.

Ameeriklane Will Ferrell rääkis reede õhtul telekanali BBC One saates “The Graham Norton Show”, et ta nägi Eurovisiooni lauluvõistlust esmakordselt kakskümmend aastat tagasi oma naise pere juures Rootsis. “Istusime seal kolm tundi ja vaatasime Eurovisiooni finaali, minul lõug maani vajunud. Ma ei suutnud uskuda seda, mida ma vaatasin.”

“Kõik, mida te teate – vaatemäng, selles sisalduv huumor ja geilikkus – olid joovastavad. Arvasin alati, et keegi peab sellest filmi tegema, aga keegi ei teinud. Lükkasime palli veerema umbes neli aastat tagasi,” märkis Ferrell, kes käis 2018. aastal Portugalis lauluvõistluse finaali ka ise vaatamas.

Komöödia “Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga” režissöör on David Dobkin, stsenaristid Andrew Steele ja Will Ferrell ning peaosades mängivad Ferrell, Rachel McAdams, Pierce Brosnan, Dan Stevens ja Demi Lovato. Film jälgib Islandi lauljaid Lars Erickssongi (Ferrell) ja Sigrit Ericksdottiri (McAdams), kellele antakse võimalus esindada oma riiki Eurovisioonil.

Algselt plaaniti film välja anda 2020. aasta mais, et see langeks kokku 2020. aasta Eurovisiooni konkursiga, kuid COVID-19 pandeemia tõttu ilmumine viibis. Komöödia tuleb Netflixis välja 26. juunil.

Filmist avaldati äsja laul pealkirjaga “Volcano Man”, mida esitavad Will Ferrell ja My Marianne:

 

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.