JUDITH PARTSI DEBÜÜT-EP AVAB INIMESE JA LOODUSE VAHELIST VASTASTIKMÕJU

Foto: Pille Kannimäe

Muusik ja produtsent Judith Parts avaldas oma esimese digitaalse soolo-EP “UDU”.

Neljast loost koosnev erinevate kõladega eksperimenteeriv EP on sündinud huvist mõtestada looduse ja inimese vahelist ühtsust kuid teisalt kriipivat konflikti. Huvi meid ümbritsevate keskkondade ja saatvate meeleolude vastu peegeldub nii lugude pealkirjades kui ka atmosfäärilistes helimaastikes.

EP läbivaks helikõlaks on viiul ja vokaal, aga autor kasutab ka salvestusi loodus- ja linnakeskkonnast ning elektroonilisi elemente. “See on otsing naturaalsete, elektrooniliste ning mehaaniliste helide seas ja püüd leida nende vahel kooskõlasid. Kuna tegemist on sooloprojektiga, kus nii muusika kirjutamine kui ka produtseerimine on olnud minu teha, siis on see andnud vabaduse katsetada,” avab Judith muusika loomise tausta.

Hetkel elab ja tegutseb Judith Taanis, kus ta õpib Kopenhaageni Konservatooriumis (Rytmisk Musikkonservatorium) magistriõppes.

Lisaks sooloprojektile tegeleb Judith ka muusikaliste kujunduste loomisega tantsu- ja teatrilavastustele, multimeedia installatsioonidele ja videotele. Tema muusika kõlab näiteks NUKU teatris publikukutsungina. Samuti lõi Judith muusika 2019. aasta detsembris Tartu Raekoja platsil toimunud advendiküünla süütamise tseremooniale.

EP-d “UDU” saab kuulata Spotifys, SoundCloudis ja Bandcampis:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.