MARIA STUART AVALDAS ÄSJAILMUNUD ALBUMI AVALOO “LIIVATERA”

Maria Stuart avaldas singli “Liivatera”. Tegemist on äsjailmunud albumi “Kollaaž” avalooga, mis räägib sellest, et kuigi inimene on vaid pisikene liivatera suures universumis, on meil kõigil ometi oma oluline ja eesmärgistatud tee käia.

Laulu muusika: R. Häide, L. Zeigo, H-R. Karro, M. Sekk, R. E. Kollom; sõnad: L. Zeigo

Maria Stuarti teine kauamängiv “Kollaaž” ilmus 21. oktoobril ning sisaldab kahtteist eestikeelset muusikapala. Albumi kandvateks teemadeks on lootus ja rahulolu ning meeleolud kulgevad läbi kevade, suve, sügise ja talve. Album on müügil Apollo poodides üle Eesti ning kuulatav erinevates digikanalites.

Ansambli järgmine kontsert toimub 16. novembril Võrus Pubi 17-s.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.