RÄPPARID CLICHERIK & MÄX ANDSID VÄLJA VIDEOSINGLI “GAAS” JUBA JÄRGMISEL NÄDALAL ILMUVALT DEBÜÜTALBUMILT “HÄNG”

Foto: Mona Õispuu

Clicheriku ja Mäxi täna koos videoga ilmunud lugu “Gaas” on nime vääriliselt kiire ja lööv ning märgib ka ajaliselt olulist perioodi. Täpselt nädala pärast, 15. novembril ilmub duo esimene album “HÄNG”. Albumi esitluskontsert toimub samal õhtul Helitehases, kus lavale astuvad ka Marp$, säm & kaw ja McLord (Öökülm).

“Gaas” on duol järjekorras juba neljas singel sel aastal, ilmestamaks poiste lähenemist räpile. Nendele omane stiil on nüüd küll juba kindla sammuga SoundCloudist välja astunud, asetades end julgelt nii trap– kui ka popmuusika mikstuuri.

““Gaas” idee sündis tegelikult juba eelmisel aastal. Ladusin selle idee poistele ette, aga nad olid ikka päris skeptilised. Aga ma jonni ei jätnud. “Gaas” on selline autohuvilise hümn, väikesena ikka meeldis see film “Autod” ning nüüd põhimõttiselt tegime sellele ka soundtracki! Muidugi on märkimisväärne selle loo klapp Tänaku võiduga, universum mängib ikka trikke. Hea töö, Ott!” kommenteeris singlit Mäx.

“”Gaas” on meie uus kiire lugu kiirelt sõitmisest ja see laul on otseses mõttes tähendus sõnale “tümm”. Sidur pidur gaas gaas, pange turvavöö peale ja sõitke viisakalt, Peipsi järve põhja,” lisas Clicherik.

Clicheriku ja Mäxi debüütalbumi “HÄNG” esitluskontset toimub albumi ilmumise õhtul 15. novembril Helitehases. Ürituse leht Facebookis

Duo Clicherik & Mäx said muusikalise tuule tiibadesse aasta tagasi Raadio 2 räpikonkursi “Sina ka” žürii lemmiku auhinna pälvides.

Kuula lugu Spotifyst.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.