TOM VALSBERG ANNAB VÄLJA CD “SÜDA LÖÖB BIITI”

Tom Valsberg esitleb 26. oktoobril Adila puhkekeskuses folgi- ja maailmamuusikastiilis plaati “Süda lööb biiti”.

Plaadil on mitmed väelaulud, mille salvestusi on rahvas juba aastaid küsinud. Mõned neist on seitse aastat vanad, mõned paar kuud noored. Laulud on kas originaallooming või põhinevad erinevate kultuuride rahvaviisidel, millele Valsberg on loonud eestikeelsed sõnad.

Plaat sai teoks, kuna Eestisse kogunes Blisstonia festivaliks suvel punt muusikuid (Hanuman Project, Joosep Kõrvits jt), kellega elutoas jämmides tekkis mõte, et võiks istuda mõned päevad stuudios ja vaadata, mis välja tuleb. Sellest tekkis kümnepäevane salvestamisjämm, mille käigus sai salvestatud 14 laulu.

“Olen praegu tohutus loominguhoos. Niipea, kui CD saab välja antud, läheb käima Hooandja minu uuele raamatule, mis päästab kogu eesti rahva ülemuretsemise ja ülemõtlemise sündroomist,” ütleb Valsberg muheledes.

Tom Valsberg on tuntud kui Indigolaste ansambli ninamees ja väelaulik, kelle raamat “Kuidas rännata ilma hirmuta” on kihutanud eestlasi mööda ilma rändama.

Rohkem infot leiab Facebookist.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.