VAIDO NEIGAUS AVALDAS MUUSIKAVIDEO LOOLE “MEES METSAST”

Vaido Neigaus avalikustas muusikavideo loole “Mees metsast”, millega ta tähistab kümnendat tegevusaastat muusikuna.

Vaido rääkis eelmisel nädalal MuusikaPlaneedile, et lugu on tagasivaade tema elule kui ta läks linna õnne otsima. “Piire ületades ning nugasid selga saades tahtsin ma lõpuks tagasi minna sinna, kus ma saaksin hingata ja rahu. See lugu on kirjutatud Soomes suvilas mis asub järve ääres ja metsas. Ma sain inspiratsiooni loo sõnadele ja viisile seal olles ning muusika tegi Mikk Tivas,” rääkis artist.

Neigaus mainis, et muusikavideo jaoks kasvatas ta kuu aega habet et näha välja nagu mees metsast. Videovõtetel oli ka paar asja, mis teda veidi häirisid. “Kuna üks osa videost sai filmitud metsas, siis seal oli kogu aeg putukatega probleeme,” jutustas Vaido. “Pidime filmima enne mitu kaadrit, et saaks sellise kus ei oleks mingit kärbest üle mu pea lendamas. Tantsuosa filmimisel oli probleem tuulega, sest see häiris mullimasina tööd, kuid kõik sai kenasti filmitud nii nagu oli vaja ja loodan, et vaatajale meeldib ka.”

Vaata videot:

Kuula singlit ja selle remiksi Spotifyst:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.