MARILIIS JÕGEVA ANNAB NÄDALA PÄRAST VÄLJA VIDEOSINGLI “KÕIKE TEGEMA PEAN”

Telesarja “Pilvede all” tunnusloo “Väike valge vale” esitaja Mariliis Jõgeva avaldab järgmisel kolmapäeval, 23. mail, singli “Kõike tegema pean” koos muusikavideoga.

Tegu on lauljatari 2017. aastal ilmunud debüütplaadi “Helerohelised huuled” avalooga, mida esitletakse 23. mai hommikul Tartus asuvas raadios Elmar. Ja nüüd info fännidele: kui Sina soovid koos sõbraga minna esitlust vaatama, võita endale plaat + plakat ning süüa koos lauljatariga hommikust, märgi oma sõbra nimi Mariliisi Facebooki postituse kommentaarides ja laigi tema postitust. 🙂

1 vastus

  1. 16. mai 2018 @ 15:56

    […] Telesarja “Pilvede all” tunnusloo “Väike valge vale” esitaja Mariliis Jõgeva avaldab järgmisel kolmapäeval, 23. mail, singli “Kõike tegema pean” koos muusikavideoga. Tegu on lauljatari 2017. aastal ilmunud debüütplaadi “Helerohelised huuled” avalooga, mida esitletakse 23. mai hommikul Tartus asuvas raadios Elmar. Ja nüüd info fännidele: kui Sina soovid koos sõbraga minna esitlust vaatama, võita endale plaat … Loe edasi MARILIIS JÕGEVA ANNAB NÄDALA PÄRAST VÄLJA VIDEOSINGLI “K&Otild… […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: