“REPORTERI” TOP 10 | KOIT TOOME BALLAAD “WE COULD HAVE BEEN BEAUTIFUL” HÄÄLETATI TAAS LIIDRIKS

Kuvatõmmis Koit Toome videost

Konkursil Eesti Laul 2021 neljanda koha pälvinud Koit Toome power-ballaad “We Could Have Been Beautiful” juhib teist nädalat järjest Kanal 2 uudistemagasini “Reporter” muusikatabelit Eesti TOP 10.

Koit Toome loo “We Could Have Been Beautiful” autorid on lisaks esitajale endale veel ka soomlased Peppina Pällijeff ja Joonas Parkkonen. Koit on intervjuudes rääkinud, et see on nii tema lugu kui üldse olla saab. Samas pole seda esitada sugugi kerge ja seetõttu pidi ta enne laulu salvestamist WAF koolis nädal aega Maikeni juures hääleseades käima. “Lugu paneb pingutama, siht on silme ees mille nimel tööd teha,” ütles artist. “See on kõige kõrgem lugu, mida ma elus olen laulnud.”  

Laulu muusikavideo tegi Marta Vaarik. Koit Toome andis intervjuus Retro FM-ile video süžee kohta sellise vihje, et selles näitlev 79-aastane Liina Orlova on tulevikus ja jaanuaris 42. sünnipäeva tähistanud Koit ise olevikus. “Vaatamata kõigele saabun lõpuks mina autoga, nii et sellel lool on ilus lõpp…”

Võrreldes eelmise nädalaga pole Eesti TOP 10-s grammigi liikunud ka Beebilõusta ja Mauritiuselt pärit Hans Nayna ühine singel “Askeldan”, mis asub jätkuvalt positsioonil number kaks. Räppar Beebilõust esitles lugu Eesti Laulu esimeses poolfinaalis üllatusnumbrina. Eesti Laulust/Eurolaulust ning Eurovisioonist rääkiva pala “Askeldan” produtseeris Vahur Valgmaa, kes on ka Hans Nayna tänavuse Eesti Laulu finaali jõudnud loo “One by One” kaasautor.

Oma kuuendal tabelinädalal rebis neljandalt platsilt kolmandaks ansambli Terminaator hitt “Põhjani”, mis on kahel korral “Reporteri” musatabeli kinni pannud ja leidub Termika novembris ilmunud albumil “Maailm vs. Lilian”.

Kuula Eesti TOP 10 esikohalugu “We Could Have Been Beautiful” ning seejärel tutvu kogu pingereaga:


Kanal 2 saate “Reporter” muusikatabel Eesti TOP 10 (12. märts):

1 (1) [8] Koit Toome “We Could Have Been Beautiful”
2 (2) [4] Beebilõust & Hans Nayna “Askeldan”
3 (4) [6] Terminaator “Põhjani”
4 (3) [2] Boogie Company “Mis värvi on armastus?” 
5 (7) [4] Curly Strings “Taevas seab riidu”
6 (5) [18] nublu x Mikael Gabriel “Universum”
7 UUS [1] Maian “Seotud”

8 (6) [16] villemdrillem feat. gameboy tetris “soolane värska”
9 UUS [1] Liis Lemsalu x Stefan “Doomino”
10 UUS [1] Uudo Sepp “PRAY”

Iga nädal lendavad kolm kõige vähem punkte saanud lugu tabelist välja. Nende asemele tulevad uued lood, mis alles jäänud seitsmega võistlema hakkavad. Seekord astuvad võistlustulle:

Hunta “Rasv”
Meie Mees “Merekarud”
Smilers “Tee mis sa tahad”

Järgmist pingerida saab aidata kokku panna siin.

Täpselt aasta tagasi juhtis Kanal 2 tabelit ansambli Traffic lugu “Üks kord veel”, mis saavutas konkursil Eesti Laul 2020 viienda koha. Kahe aasta eest hääletati tippu Mariliis Jõgeva singel “Sinust isu täis ei saa”, mille autoriks on Smilersi ninamees Hendrik Sal-Saller, 2018. aastal oli #1 Jüri Pootsmanni esitatud “Vihmapiisad päikest täis”, 2017. a. Koit Toome & Laura “Verona” ning viis aastat tagasi kerkis uuena esikohale Kerli lugu “Feral Hearts”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.