ANSAMBEL OUU AVALDAS KAUAOODATUD EP

Omas taktis marssiv indie-bänd Ouu on tulnud ametlikult välja kolmanda laulude kogumikuga, mis kannab nime “Papa Solveig”. Viielaululine EP on kiire ning konkreetse helikeelega, koosnedes peamiselt ansambli talletustest tõelise popiroki valemi otsinguil.

“Kui vajad jõulaengut, siis “Papa Solveig” mõjub sellise tõelise rokireaktiivmootorina, mis sinu sisemise gruuvi üles äratab. Sellist vinget traadisärtsu me tabada üritasimegi ja üldtulemusega võib tegelikult täitsa rahul olla,” sõnas bändi laulja ning kitarrist Hyrr Innokent Vainola.

“Vahelduse mõttes oli vägev teha laule, mis ka just kontserdiolustikus tõeliselt lõkkele lööks. Varem oleme olnud pealtnäha eksperimenteerivama helikeelega, aga tegelikult peegeldab just “Papa Solveig” meie sellist sisemist katsetamishimu, et lihtsuse võlu tabada. Eks ta selline kiire vahepala ole, aga laivid tulevad see-eest higised,” võttis asja kokku bändi vokalist ja pillimees Tiit Liblik.

“Papa Solveigi” Tallinna esitluskontserti plaanitakse bändi allikatest lekkinud andmetel novembri algusesse. Täpse asukoha ning kuupäeva lubas bänd teha teatavaks juba õige pea.

CD-kujul helikandjat on võimalik soetada Biit Me ja Laseringi plaadipoodidest.

“Papa Solveigi” EP on kuulatav täies pikkuses Spotify keskkonnas.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.