MAIA VAHTRAMÄE JAGAB REEDEL AHJUSOOJA SOOLOLUGU

Kollektiivi Põhja-Tallinn laulja Maia Vahtramäe teatas sotsiaalmeedias, et annab reedel, 6. oktoobril välja soolosingli pealkirjaga “Tahan tunda”.

MuusikaPlaneet sai Vahtramäelt teada, et laul on pigem rahulik ja kulgev, samas paneb natuke ikkagi liikuma ka. Loo sõnad on Maialt endalt ja muusika autoriks kunagise tüdrukutebändi Nexus liige Janne Saar. Produtseerisid Rob Montes ja Kimmo Sõna.

Mis aga puutub Põhja-Tallinnasse, siis küllap olete juba kuulnud, et järgmisel pühapäeval, 15. oktoobril tuleb välja ansambli neljas album “Alati olemas”, mille suurejooneline esitluskontsert toimub 20. oktoobril kell 20:00 (sel päeval tähistab Maia Vahtramäe oma 26. sünnipäeva!) Tallinnas, Telliskivi loomelinnaku südames Vaba Laval. Nüüd on avalikustatud ka sellist infot, et lisaks nimetatud kontserdile toimuvad üle Eesti mitmed warm-up üritused:

13. oktoobril kell 19 Tartu Lõunakeskuse aatriumis
14. oktoobril kell 15 Rakvere Kroonikeskuse Apollo raamatupoes
18. oktoobril kell 18:30 Solarise Apollo raamatupoes
27. oktoobril kell 18:30 Pärnu Keskuse III korrusel PK Live laval
11. novembril kell 15 Mustamäe Keskuse aatriumis

1 vastus

  1. 6. okt. 2017 @ 9:29

    […] Kollektiivi Põhja-Tallinn laulja Maia Vahtramäe teatas sotsiaalmeedias, et annab reedel, 6. oktoobril välja soolosingli pealkirjaga “Tahan tunda”. MuusikaPlaneet sai Vahtramäelt teada, et laul on pigem rahulik ja kulgev, samas paneb natuke ikkagi liikuma ka. Loo sõnad on Maialt endalt ja muusika autoriks kunagise tüdrukutebändi Nexus liige Janne Saar. Produtseerisid Rob Montes ja Kimmo Sõna. Mis … Loe edasi MAIA VAHTRAMÄE JAGAB REEDEL AHJUSOOJA SOOLOLUGU → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: