ETV2 MUUSIKAVIDEOTE EDETABELIS TUHISES ESIKOHALE AROPI “KIKI MIKI”

ETV2 muusikavideote edetabel Eesti TOP 7 sai omale teisipäeva hilisõhtul uue liidri – esikohale tuhises Aropi klipp “Kiki Miki”.

Arop on Raadio 2-le loo kohta jutustanud järgmist: “Kui ma nooremana Pärnumaa kandis elasin, siis meil oli kass kelle nimi oli Kiki Miki. Kui see kass ära kadus, hakkas meie perel suhteliselt halvasti minema, nii et see on sümbol. Miks ma seda Kiki Mikit korrutan loos, ongi sellepärast, et enne tema kadumist oli hea aeg ja kui kass kadus, siis kadus ka hea aeg.”

Kolmel korral ETV2 pingereas juhtpositsioonil paiknenud Grete Paia “Wasted Youth” on nüüd teine ja pronksmedal kuulub Rakveres filmitud videole “Tumehall linn”, mille esitajateks on Ruckus ja Stupid F.

ETV2 edetabel Eesti TOP 7 (3. oktoober):

UUS [1] Arop “Kiki Miki”
2 (1) [4] Grete Paia “Wasted Youth”
3 (5) [2] Ruckus & Stupid F “Tumehall linn”
4 UUS [1] Keshob “Start Again”
5 UUS [1] J.R.Rhymes “Liigu nagu oskad”
6 (2) [2] Kristjan Kannukene “Terror”
7 (7) [4] Ouu “Payday”

Uued tulijad:
Kapa feat. Kenneth “I loodan”
Andres Roots “No Iguanas”
Fred Rõigas “Ränd”
Liblikas “Holy Underground”
Saint Cheatersburg “Dance Whore”

Hääletada saab ETV2 kodulehel.

1 vastus

  1. 5. okt. 2017 @ 9:19

    […] ETV2 muusikavideote edetabel Eesti TOP 7 sai omale teisipäeva hilisõhtul uue liidri – esikohale tuhises Aropi klipp “Kiki Miki”. Arop on Raadio 2-le loo kohta jutustanud järgmist: “Kui ma nooremana Pärnumaa kandis elasin, siis meil oli kass kelle nimi oli Kiki Miki. Kui see kass ära kadus, hakkas meie perel suhteliselt halvasti minema, nii et … Loe edasi ETV2 MUUSIKAVIDEOTE EDETABELIS TUHISES ESIKOHALE AROPI “KIKI MIKI” → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: