VAATA ENNE TELE-EETRIT | VAHUR KERSNA TEGI SAATE ONU BELLA TÄHELENNUST

Onu Bella aastal 1998 (kuvatõmmis TV1-st)

Vahur Kersna väntas teledokumentaali legendaarse Igor Maasiku alias Onu Bella (1961-2018) tähelennust, loomingust ja saatusest.

Üleminekuaegse Eesti eredaima poptähe ja esimese šokirokkari elust jutustav mastaapne teledokumentaal “Onu Bella. Uude maailma minek” on ETV eetris täna, 29. detsembril kell 21.30. ERRi veebis saab filmi vaadata juba praegu.

“Tema hoiak oli väga raju. Selge oli, et laulmisega ta püünele ei pääse, sest ilusasti lauljaid oli toona ja on ka täna. Aga sellist väga läbimõeldud ja kaalutletud skandalisti, kes vajutas õigel ajal õigetele punktidele ja ühiskonna vabanemist väga oskuslikult ära kasutas, pole olnud,” rääkis Kersna, lisades et Bella-sarnast muusikut pole tänase päevani.

Vaata saadet:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.