SELGUNUD ON KÕIK 20 EESTI LAULU POOLFINALISTI

Eesti Laulu neljas veerandfinaal selgitas laupäeval, 11. detsembril välja viimased viis võistluslugu, mis jätkavad võistlust veebruaris toimuvates poolfinaalides.

Viimasest veerandfinaalist pääsesid televaatajate häältega edasi Ott Lepland looga “Aovalguses”, ELYSA looga “Fire” ja Black Velvet looga “Sandra”. Žürii viis poolfinaali edasi kaks lugu: Minimal Wind feat. elisabeth tiffany “What To Make Of This” ja Púr Múdd, Shira “Golden Shores”.

Eesti Laul 2022 poolfinaalid toimuvad 3. ja 5. veebruaril, kokku võistleb poolfinaalides 20 laulu. Lisaks täna esitletud lugudele on edasipääsu poolfinaalidesse taganud: Alabama Watchdog “Move On”, Andrei Zevakin feat. Grete Paia “Mis nüüd saab”, Anna Sahlene “Champion”, Boamadu “Mitte kauaks”, Elina Nechayeva “Remedy”, Evelin Samuel “Waterfall”, Helen “Vaata minu poole”, Jaagup Tuisk “Kui vaid”, Jyrise “Plaksuta”, Kaia-Liisa Kesler “Vaikus”, Maian “Meeletu”, Merilin Mälk “Little Girl”, STEFAN “Hope”, Stig Rästa “Interstellar”, Triin Niitoja ja Frants Tikerpuu “Laululind”.

Kõiki Eesti Laulu veerandfinaalides kõlanud lugusid saab kuulata veebikanalis Jupiter

Eesti Laul 2022 võitja selgitab välja suur finaal 12. veebruaril Saku Suurhallis. Piletid veebruaris toimuvatele kontsertidele on müügil Piletilevis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.