KUULA! EESTI JAZZ LÖÖB LAINEID: BIANCA RANTALA ANDIS VÄLJA OMA DEBÜÜTSINGLI “BIPOLAR TUESDAY”! ANTUD LOOGA VALITI RANTALA SAKSAMAALE “EUROPEAN COMPOSERS” PROJEKTI KIRJUTAMA UUT MUUSIKAT KÖLNI JAZZ ORCHESTRALE

Foto: Susann Kõomägi

Bianca Rantala on noor Eesti ja Soome päritolu helilooja, arranžeerija ja dirigent. Ta andis välja oma big band’i esimese loo nimega “Bipolar Tuesday”, mis kirjeldab ühe inimhinge hektilist ja bipolaarset teisipäeva.

Rantala viibis eelmisel nädalal heliloojana Saksamaal “European Composers” nimelises projektis Kölnis jazzorkestri kutsel. Sellel konkursil valiti välja viis parimat heliloojat, kellelt telliti uut repertuaari bigbändile. Teised valitud olid pärit Saksamaalt, Austriast, Hollandist ja Itaaliast. Projekti raames toimusid Kölnis kontserdid ning salvestused.

Uuel singlil teevad kaasa tuntud ja tunnustatud muusikud nagu Holger Marjamaa, Mihkel Mälgand, Jussi Lehtonen, Aleksander Paal, Siim Aimla, Jukka Eskola ja Antti Rissanen.


Laul Spotifys

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.