5MIINUST TULI VÄLJA KOOMIKSIRAAMATU JA MINIALBUMIGA

Pressimaterjalid

Kolmapäeval, 1. detsembril ilmus räpipundi 5MIINUST koomiksiraamat “Suur süü veeretamine kriitilisel ajal” ja teine EP “Kõik on süüdi”.

92-leheküljelise koomiksi sisu on kirjutatud täielikult bändi enda poolt. Igal bändiliikmel on koomiksis oma peatükk, mis illustreeritud erinevate kunstnike poolt just neile omases unikaalses stiilis. Visuaalseteks autoriteks on lisaks bändipoistele ka Sander Tulk, Kärt Koosapoeg, Ats Nukki, Katarina Skott, Veiko Tammjärv ning toimetaja Laura Salumets-Tutt. 

Minialbumil kõlavad lisaks varem avaldatud loole “Koptereid” ka neli täiesti uut lugu, mis näitavad kollektiivi uuest rokilikumast küljest. Albumi produtsent on Kim Wennerström (Jüri Pootsmann “Torm”, Elina Born & Jüri Pootsmann “Jagatud saladus”, Uudo Sepa debüütalbum ja tulevase superstaari võidusingel). Lisaks teevad kaasa kodumaised tipud Sten Sheripov ja Gevin Niglas ning Soome produtsent Leo Jupiter.

👉 Koomiksiraamatut + minialbumit saab tellida Apollost.

Kõik EP lood said omale ka koomiksi stiilis videod:


Kuula EP-d Spotifys!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.