TASUTA ADVENDIKONTSERDIL ESINEVAD BIRGIT SARRAP NING POLITSEI- JA PIIRIVALVEORKESTER

Birgit Sarrap (foto: MuusikaPlaneet)

Täna, 1. detsembril kell 17 algab Kaarli kirikus Tallinna linnavolikogu advendikontsert linnarahvale, kus esinevad Birgit Sarrap ning politsei- ja piirivalveorkester. Kontsert on tasuta.

Birgit Sarrap ei vaja muusikasõpradele laiemat tutvustamist. Ta on võitnud esimese hooaja TV3 saates “Eesti otsib superstaari”, samuti on teda mitmel korral pärjatud parima naisartisti tiitliga. Laulja on teinud koostööd erinevate muusikute ja koosseisudega.

Politsei- ja piirivalveorkester on professionaalsetest muusikutest koosnev kollektiiv. Orkestrit juhendab dirigent Riivo Jõgi. Koostööd on tehtud paljude Eesti tuntuimate instrumentaal- ja vokaalsolistidega. Sel sügisel sõlmisid siseministeerium ja Tallinna linn koostöökokkulepe, mille kohaselt jätkab orkester uuest aastast Tallinna politseiorkestrina.

Kontserdile pääseb vaktsiinipassi või COVID-19 läbipõdemist kinnitava tõendi ning isikut tõendava dokumendi alusel. Palutakse kanda maski.
Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.