TÄNA ILMUS OTT LEPLANDI RÕÕMUST PAKATAV LUGU “JÕULUD RÕÕMSAKS”

Foto: Andra Järva

Ott Leplandi ja Karl-Ander Reismanni viljakal koostööl ei näi lõppu tulevat – “Jõulud rõõmsaks” on juba autorite kolmas ühine laul ning lisa on veel tulemas.

Otil jätkub Karl-Anderi suunas vaid kiidusõnu: “Karliga on meil koostöö alati väga hästi sujunud. Stuudios on alati hea õhkkond, oleme muusikaliselt samal lainepikkusel ning lood on valminud heas tempos.”

Karl-Ander Reismann sekundeerib kaasautorile: “Idee teha jõululugu tuli mul juba eelmise aasta jõuludel kui avastasin, et Eestis on puudu üks korralik eestikeelne jõuluhitt. Alustasin looga 25. detsembril, olles jõudnud just vanavanemate juurest pühade tähistamiselt. Pühade meeleolus salvestasin esialgse loo idee paari päevaga valmis. Pakkusin lugu Otile ja koos kirjutasime pala lõpuni. Lõpptulemus tuli nii jõululik kui üks lugu olla saab. Jätsime valminu aastaks ootele ning täna ongi see pidulik hetk, kui saame jõululugu kõigiga jagada.”

Laulule filmitud muusikavideo valmis koostöös Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakooli noorte kineastide Pilleriin Raudami ja Taaniel Raukasega. Pilleriin räägib video sünnist järgmist: “Olime Taanieliga omavahel arutanud, et tahaks muusikavideot teha, aeg tundus küps ja meie hakkamist täis. Kui avanes võimalus Ott Leplandi loole visuaal luua, haarasime sellest kohe kinni. Eesmärk oli luua helge video, mis tekitaks hinge sooja jõulutunde ka siis, kui pühadeaeg veel kauge tundub. Oleme väga tänulikud Danel Pandrele ja Ott Leplandile, kes meile selle ülesande usaldasid ning oma tuge ja mõtteid pakkusid. Väga armas koostöö oli meil ka perekond McCarthyga. Nende rõõm ja vaba kulgemine kaamera ees pani meie visiooni õnnestuma. Lõpptulemus on nagu väike jõuluime – teeb silmale, kõrvale ja hingele pai.”

“Olen tulemusega väga rahul ja loodan, et ka Eesti inimesed võtavad pühadeteemalise loo kenasti vastu, seda enam, et eestikeelset jõuluteemalist originaalmuusikat tehakse viimastel aastatel pigem harva,” võtab “Jõulud rõõmsaks” saamisloo kokku Ott Lepland.


Lugu Spotifys

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.