AUGUSTIBLUUS TULEB TAAS!

Haavisto, Roots, Partanen (foto: Leif Laaksonen)

Festival Augustibluus tegi teatavaks toimumiskuupäevad ning käivitas tänasest festivali passide eelmüügi. Järgmisel suvel, 5.-7. augustini toimuv Augustibluus toob Haapsallu bluusimaailma kõrgeimasse tippu kuuluvaid artiste nii USAst kui Euroopast, põnevaid eriprojekte ning kodumaise bluusiparemiku. Festival toimub juba 28. korda!

Augustibluus sai alguse aastal 1994 ning on saavutanud kindla koha Euroopa tunnustatud bluusifestivalide nimistus. Aastate jooksul on lavale astunud bluusimaailma suurkujud nagu Andy Fairweather Low, Nik West, Candye Kane, Omar Kent Dykes, Gene Taylor, Lucky Peterson, Lance Lopez, Coco Montoya, Kirk Fletcher, Jimmy Z, Eric Gales ja Duke Robillard ning kodumaine bluusiparemik.

Festivali pealava asub Haapsalu piiskopilinnuse õuel. Programmi kuuluvad ka akustilised kontserdid vanas raudteejaamas, üleastumised tänavakohvikute terrassidel ning luule- ja öökontserdid Haapsalu kultuurikeskuses. Seekordsed esinejad tehakse teatavaks 2022. aasta märtsis ning täpne ajakava kinnitatakse mai lõpuks.

Festivali programmijuht Raul Ukareda: “On hea meel tõdeda, et mandritevaheline reisimine on taastunud ning ka bluusi sünnimaa USA tipptegijad on valmis taas Euroopasse tulema. Oleme läbirääkimiste lõppfaasis hulga kaalukate koosseisudega ja paistab, et tulemas on üks läbi aegade põnevamaid programme.“

Tänasest on Piletilevis müügil jõuluhinnaga festivali passid, mis tagavad sissepääsu kõikidele festivali kontsertidele ning ööklubisse.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.