PÕHJAMAADE HIRM AVALDAS PEAGI ILMUVALT KAUAMÄNGIVALT UUE SINGLI

Singli “Pole vaja” kujundus

Reedel, 19. novembril ilmub Põhjamaade Hirmu uus album “Nagu vaataks pilvi”. Enne seda saab kuulata aga albumilt pärinevat träkki “Pole vaja”.

Tegemist on teise singliga Põhjamaade Hirmu kauaoodatud albumilt “Nagu vaataks pilvi” – mullu kevadel jõudis kuulajateni juba “Ja nii me ootamegi suve”. Loo sõnad on kirjutanud Hirm ise, instrumentaali autoriks on Otto Suits. Viimistlemisel ulatasid abikäe Margo “Marx” Rindemaa, DEW8 ja Martin Kikas.

“Nagu vaataks pilvi” on Põhjamaade Hirmu teine sooloalbum. Esimene “Maailma südame põhjast” ilmus 16 aastat tagasi. Vahepeal andis Hirm koostöös Dragan Voltaga DVPH nime all välja albumid “Mõtted on mujal” (2013) ja “Natuke veel” (2014) ning koos Genkaga 12EEK Monkey “Xibalaba Spa” (2017).

Alates 19. novembrist on uus album saadaval nii CD kujul kui digitaalselt. Lisaks annab Legendaarne Records välja koostöös Dieu Huit Recordsiga limiteeritud koguse boonusmaterjaliga kasseti.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.