KUULA MERLE LILJE UUT LAULU “TRUUDUSETU SÜDA”!

Foto: Toomas Volkmann

Merle Lilje on salvestanud uue laulu pealkirjaga “Truudusetu süda”.

1939. aastal avaldati laul “Perfidia”, mis tähendab hispaania keeles uskmatust, reetmist. Loo kirjutas Alberto Dominguez ja see jutustab mehest, kelle armastatu on maha jätnud.

1940. a. sai laulust rahvusvaheline hitt ja 1960. a. ilmus ka rock-instrumentaalversioon, mis tõusis USA Billboardi edetabelis lausa 18. kohale. “Perfidiat” on aastate jooksul laulnud väga paljud lauljad erinevatest põlvkondadest.

Merle Lilje laulab naisest, kes halab oma armastatu liiderlikkuse üle, kuid siiski ei suuda mehest loobuda. Eestikeelne tekst on Heldur Karmolt.


Merle Lilje valmistub ka üllatuseks! Õige pea valmib tal CD “Prjäniki russkije” vene lauludega vene keeles. Kuna kontsertidel sageli tänatakse teda paari venekeelse laulu eest tema kontserdikavas, siis tundus Merlele, et venekeelsed inimesed Eestis on väga tänulikud ja tunnevad rõõmu, kui ka eesti lauljad laulavad nende armastatud laule nende emakeeles. Juba on ka kontserte broneeritud ja see on Merle Lilje isiklik integreerimisprojekt.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.