SEPTEMBRIS ESINEB TALLINNAS AVANGARDISTLIKU BLACK METALI FENOMEN GAEREA

Pressifoto

Tuleval sügisel jõuab tuuriga Eestisse katartilist black metalit viljelev Gaerea. Kontsert toimub 22. septembril 2022 Sveta Baaris.

Gaerea on black metal kvintett Portugalist, mis sündis 2016. aastal, kui bänd avaldas oma esimese väljaande – eponüümse EP. See pälvis olulist tähelepanu rahvusvahelistelt meediaväljannetelt ning juba 2018. aastal avaldas Gaerea albumi “Unsettling Whispers”. Oma lühikese tegutsemisaja jooksul on bänd tuuritanud Hiinas, Euroopas ja esinenud mitmetel olulistel festivalidel.

Gaerea esitab black metali olemusele väljakutse, kaunistades žanri piire melanhoolse tekstuuri ning sügavate emotsioonidega. Bändi 2020. aasta maikuus avaldatud album “Limbo” viib kuulajad nihilistlikkusse kuristikku, mängides katkematu 52-minutise rännaku jooksul misantroopse katarsise ja agooniaga.

Piletid on müügil Ticketeris. Kontserti korraldab Urban Culture Entertainment.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.