HORROR DANCE SQUAD ÜHENDAB OMA UUES SINGLIS JÕUD GENKAGA

Pressifoto

Vaid aasta pärast albumi “No Flag Will Fly Forever” avalikustamist on Horror Dance Squad tagasi uue singliga “Wear the Crown”, mis on tehtud koostöös Eesti hiphopi kuninga Genkaga. Bändi jaoks pole võõras asju teistmoodi teha, nihutades Eesti metal skeene piire seguga metalcore’ist, pungist ja hiphopist. “Wear the Crown” on hümn neile, kes sõltumata vanusest, üritavad endiselt kõike kirega teha.

“Mõned meist on bändides mänginud üle kahekümne aasta,” tunnistab laulja Ian Karell. “Ja plaanis on veel vähemalt sama palju veel. Me tahame näidata oma fännidele, oma kriitikutele, et me pole kaugeltki lõpetanud edasi liikumist selle suunas, et olla enesest parim versioon. Vaja on enda loomingulisus proovile panna ja luua muusikat, mis hoiab meid värskena”.

“Loo refrään kirjeldab bändi hetkeseisu ideaalselt,” seletab vokalist Karl Mesipuu. “Loomulikult miski pole igavene, aga Horror Dance Squad on endiselt teel kõrgustesse, endiselt kasvades bändina. Me pole kaugeltki saavutanud oma maksimumi ja me endiselt naudime seda teekonda”.

“Tahtsime teha koostööd Genkaga, kuna ta on skeenes legendaarne ja ta panus muusikasse iseloomustab täpselt seda, millest “Wear the Crown” räägib. Ta on olnud pikalt aktiivne ja on endiselt see, kes näitab kuidas asju tegelikult tehakse,” lisab trummar Henri Kuusk.

“Ka loo saamislugu on erakordne,” lisab kitarrist Mikk Peetrimägi. “Meil pidi algselt toimuma bändiga kirjutamislaager, kuid Henri haigestus Covidisse. Selle asemel, et kõike ära jätta, otsustasime ürituse virtuaalselt lahendada, kuna tal enesetunne oli üpris OK. Reaalselt tähendas see siis u. 8-tunnist videokõnet, kus enamuse loost kirja saime!”.

Uut singlit saab kuulata erinevatelt voogedastusplatvormidelt, muusikavideot näeb YouTube’ist:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.