INGERI, ELMO RENDI JA HOUSE OF HUMAN STUUDIO ÜHISTÖÖNA SÜNNIB EESTIS & MAAILMAS ESMAKORDNE ÜRITUSE FORMAAT

Inger x ELMO (pressifoto)

Tuntud Eesti popartisti Ingeri, ELMO Rendi, ning House of Human stuudio ühistööna sünnib Eestis ja maailmas esmakordne unikaalne ürituste formaat – autokontserdid Teslaga.

Neljal päeval, 27. ja 28. novembril ning 2. ja 5. detsembril on muusikasõpradel võimalik Tallinnas ja Tartus osa saada ainulaadsest kogemusest. Tuntud noor popartist Inger viib publiku kontserdile uhiuue ELMO Rendi Tesla Model 3ga.

“Seoses pandeemia ning kultuuri- ja üritusturunduse sektorit räsivate piirangutega on tekkinud vajadus uute lahenduste järele. Varasemalt on korraldatud autokinosid, küll aga on nende juures alati olnud läbi mõtlemata keskkonna aspekt. Kuna House of Humani põhiväärtusteks on jätkusuutlikkus ning keskkonnasõbralikkus, siis meie jaoks on oluline leida lahendus, mis pakuks inimestele naudingut ja uudsust käsikäes looduse ja võimalikult madala süsiniku jalajäljega. Elektriautod ning ELMO Rent on selles vallas üks parimaid võimalikke partnereid ning meil oli suur rõõm avastada, et ka Ingeri väärtused kattusid meie omadega,” nendib House of Humani loovjuht Anneliis Kits.

Üritusest saavad osa saada kõik, olenemata vanusest või juhilubade olemasolust. Ise autot juhtima ei pea, sest tänu Elmo Rendi särtsuauto koju tellimise erina saab kogemus alguse otse kodu, kooli või kontori ukselt. Koha, aja ning sõbrad, kellega sündmusest osa saada, valib iga kontserdikülastaja ise.

Lisaks Eesti Laulul tuntust kogunud popartisti Ingeri live-kontserdile ning ELMO Rendi Tesla sõidule kostitatakse osalejaid mõnusate maitsete ja kihisevate jookidega. Ühtlasi ei puudu sündmuselt ka mitmed toredad üllatused. Sündmust toetavad Photopoint ja Öun Drinks.

Ainulaadne eksklusiivse kogemus kestab 60 minutit ning väisab mõlemas linnas osalejate poolt valitud lokatsiooni. Maksimaalne osalejate arv on ühe ürituse raames kuni 4 inimest. Lisaks on võimalik soetada ka privaatset fännikohtumise piletit, mis annab võimaluse veeta Ingeriga üks-ühele aega.


Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.