MARIA KALLASTU AVALDAS DEBÜÜTSINGLI “CURTAINS”

Pressifoto

Pärnu juurtega noore artisti Maria Kallastu muusikat võib kirjeldada kui elektroonilist art-poppi, millel on sugemeid nii R&B-st kui ka house-muusikast. Terve elu klassikalise muusikaga tegelenud neiu jõudis rütmimuusikani läbi laulmise, kust leidis eest uue maailma, täis võimalusi. Looming sai tõuke muusika produtseerimise kaudu, kus tekkis vabadus ohjad enda kätte võtta – ise tehtud, hästi tehtud.

“Curtains” räägib edasi liikumisest. “Elus tuleb ette palju hetki, kui peab millestki või kellestki lahti laskma, isegi, kui oleme sellesse palju aega ja energiat panustanud. Mingi hetk tuleb lihtsalt piir ette, kus peab endale tunnistama, et see ei mõju mulle enam hästi,” sõnab artist singli kohta.


Lugu Spotifys

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.