UUE EP OOTUSES: MARLEEN AVALIKUSTAS SINGLI “BLUE SEPTEMBER”

Singli kujundus

Eestis sündinud ning Londonis resideeruv Marleen avaldas eelmisel nädalal enda uue singli nimega “Blue September”.

Marleeni on varasemalt iseloomustanud nii ansamblile Spice Girls laule kirjutanud Tim Hawes kui ka Ed Sheerani “Divide” albumil kaasategev Leddra Chapman, sõnadega: positiivne, džässist inspireeritud popmuusik, kellel on potentsiaali kõnetada suurel hulgal publikut.

Lauljatari suurteks eeskujudeks on Tom Misch, Jorja Smith ja Lianne La Havas, kes on kõik väga omanäolised. Muusikas on Marleen julge ja aus, rääkides tänapäeval aktuaalsetest teemadest nagu vaimne tervis, armastus ning samuti ka probleemidest, mida me kõik aeg-ajalt enda eluteel kohtame.

Singliga koos ilmub juba peagi esimest korda ka muusikavideo, mille visuaal kannab endas laulu meeleolu. “Blue September” on esiksingel Marleeni tulevasest EP-st, mis ilmub järgmise aasta jaanuaris. Uue muusika juures on lauljatar arendanud veelgi endale omast kõla, millest ei puudu värvikad akordid ja maagilised meloodiad.

Vaadates tagasi EP loomisele ütleb Marleen: “”Blue September” peegeldab minu kogemusi suhetes, karjääris, vaimses tervises ning see on justkui uue alguse sümbol. Ma olen väga ärevil, et see lugu on lõpuks väljas ning loodan, et kuulajad leiavad selles jooni, millega samastuda.”

“Blue September” on saadaval kõikidel suurematel voogedastusplatvormidel.

Jälgi Marleeni ka Instagramis ja Facebookis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.