JÜRI POOTSMANN RÕÕMUSTAB FÄNNE SENSUAALSE SINGLIGA “ÜMBER SÕRME”

Kuvatõmmis videost

Kevadel Eesti Laulu konkursil pronksmedalistiks tulnud Jüri Pootsmann on pärast kuuma suve tagasi sensuaalse ja kirgliku singliga “Ümber sõrme”. Loo autoriteks on lisaks Jürile endale sõnademeister Jana Hallas, produtsendid Karl Killing ja Kim W ning muusik Frederik Küüts.

“”Ümber sõrme” sündis ühest toredast stuudiosessioonist koos Karl Killinguga. Ei pannud endale mingit eesmärki, et milline see peaks olema/kõlama, vaid läksime vooluga kaasa. Koheselt oli mul Karliga klapp olemas ja esialgne demo juba meeldis meile meeletult, saime kohe aru, et midagi head võib sellest sündida. Loo viimistlemine võttis aega päris pikalt, terve suve, aga lõpptulemusega oleme väga rahul,” jutustab Jüri.

“Lugu räägib otsusest teineteisest üle saada, aga tihtilugu ei ole see ka kahepoolsel kokkuleppel eriti lihtne,” lisab ta.

Sensuaalsele ja kirglikule loole lõi muusikavideo režissöör Sander Allikmäe. “Olen aastaid soovinud Jüriga koostööd teha ning lõpuks avanes see võimalus! Olen tulemusega rahul ning Jüri kohta jagub mul ainult kiidusõnu. Täielik proff nii muusiku kui inimesena. Tahtsime videoga edasi anda müstilist tuleviku linna, kuhu Jüri on ära eksinud. Video valmimisse andsid suure panuse Eesti ja Euroopa virtuaalreaalsuse tipptegijad ning kuigi vaatajale paistab, justkui jalutaks Jüri päris linnatänaval, on 95% videost filmitud tegelikult virtuaalstuudios.”

“Ümber sõrme” esmaesitlus toimub tuleval pühapäeval TV3 saates “Eesti otsib superstaari”, kus lisaks värske loo ettekandmisele jagab Jüri värsketele superstaaridele nippe, kuidas ootamatu tähelepanu ja karjääriga kaasneva pingega toime tulla.


Lugu Spotifys

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.