📸 GALERII | LAULJA JA NÄITLEJA PIRET TATAR ESITLES SOLARISE APOLLOS OMA UUT KAUAMÄNGIVAT “LAULUD EESTILE”

Laulja, laululooja, näitleja ja muusikaõpetaja Piret Tatar on valmis saanud albumi nimega “Laulud Eestile”, mille esitlused toimusid 2. novembril Tartu Kaubamajas ja 3. novembril Tallinnas Solarises. Piretilt on eelnevalt ilmunud muusikaliplaat “Born Free” (2013) ning “Eesti laulud orkestriga ja ilma” (2017), kolmanda helikandja puhul on tegu autorialbumiga, mille salvestusel osalesid ka Silvia Ilves, Siim Aimla, Tanel Ruben, Erki-Andres Nuut, Tamur Marjasoo jt.

Tatar jutustas üritustel oma uuest plaadist ja esitas sellele jõudnud lugusid – “Mu Eestimaa”, “Löön kännu peal tantsu”, “Hällilaul” (a capella), “Lind minu sees”, “Unelev meel”, “Vana mälestus”, “Meil hing on üks”, “Pilvedel lendlen” ning “Kodulinn Tallinn” (plaadil esitatud koos Karl Madisega).

Muusiku järgmised kontserdid toimuvad 19. detsembril Tallinnas Jaani kirikus ja 22. detsembril Pärnus Ammende villas, lisaks on plaanis üles astuda ka Tartus, kuid kuupäev pole veel kindel. Muide, Piret mainis pärast CD esitlust MuusikaPlaneediga vesteldes, et on omale praegu mänedžeri otsimas, nii et kel huvi, saab temaga ühendust võtta kodulehe kaudu.

Vaata fotosid albumi “Laulud Eestile” esitlusest Solarise Apollos:


Helikandjat saab endale soetada Apollost.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.