UUS PALA AAPO ILVESELT

Foto: Mats Õun

Aapo Ilves avaldas võro keele nädala puhul raju folkbluusiloo “Pall´a käega” (kirjakeelde tõlgituna “Palja käega”). Laulu karakteriloome näitab inimest, kes suhtub ümbritsevasse maailma ülimalt kahtlustavalt. Jalutavaid lasteaialapsi peab ta kambaks kurjadeks kääbusteks, eakaid inimesi hooldekodu aias zombideks, linnavalitsuse uksest väljuvad trollid ja nii edasi. Peategelane peab aru, milliste relvadega oleks paslik neile vastu astuda, aga kahjuks on tal ikkagi ainult tühjad pihud.

Lisaks Aapole teevad loos kaasa viiuldaja Marju Varblane ja kitarrivirtuoos Paul Neitsov, salvestanud on selle Martin Kikas Tartus Ö Stuudios. Pala saab kuulata ja alla laadida SoundCloudist:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.