ELINA BORNIL ILMUS PÄRAST KAHEAASTAST PAUSI UUS LUGU “LINNUTEID”

Foto: Kristi Tüvi

Eesti armastatumaid noori naisartiste, Elina Born naasis täna pärast 2-aastast pausi värske soolosingliga “Linnuteid”. Laulu autoriteks on lisaks Elinale endale ka produtsendid Gevin Niglas ja Karl Killing ning nublu.

“Linnuteid” peegeldab nii sisus kui ka videos Elina suhtlust iseendaga: “On oluline, et aktsepteeriksin end sellisena nagu olen – võin põgeneda ükskõik kuhu või kui kaugele, kuid lõpuks pean ikkagi elama iseendaga. Võtan end omaks täielikult, kõigi oma heade ja halbade külgedega! Tihti on meie sees justkui veel keegi, kes tahab välja tulla ja ennast näidata, aga meie oma alteregod ja ebakindlused hoiavad tagasi.”

Kaasakiskuvale loole vändati muusikavideo Vene Draamateatris ja see kujutabki “Linnuteid” olemust, kus Elina sees elavad erinevad Elinad ta ümber piiravad ja nurka suruvad. Video tegi produktsioonifirma Riba Films: “Meil on siiralt hea meel selle üle, et kõik neli Elinat leidsid ühise aja, et videosse tulla. Ühtlasi poleks me ilma Geisha kommidest saadud suhkrupauguta seda kõike valmis teinud.”

Elina on uue loo ilmumise üle väga elevil: “Kogu protsess on olnud päris pikk, loo kirjutasime tegelikult juba suvel. Avalikus mõttes olen muusikast päris pikalt eemal olnud – viimane soolosingel “Kordumatu” ilmus üle kahe aasta tagasi. Vahepealne aeg on siiski olnud tegus ja täis muusikat – pidevad stuudiosessioonid ja laulukirjutamislaagrid ja olen vahepeal teinud koostööd väga erinevate muusikutega nii Eestist kui välismaalt. Nende kahe aasta kirsiks on ehk eelmisel kevadel ilmunud “niiea” koos villemdrillemiga.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.