FREAKANGEL JA FORGOTTEN SUNRISE ESINEVAD SEL NÄDALAVAHETUSEL TALLINNAS JA TARTUS

Fotokollaaž: Freakangel ja Forgotten Sunrise

Selle nädala lõpus astuvad Tallinnas ja Tartus üles kaks kohalikku industriaalset mastodoni – Freakangel ja Forgotten Sunrise. See on unikaalne võimalus teha Sinu Halloweeni õhtud veelgi tumedamaks!

Alates nende debüüdist 2010. aastal on Freakangeli muusika läinud dark-electrolt industrial rockile. Oma 11 tegutsemisaasta jooksul on bänd välja andnud neli albumit, kaks DVD-d ning muljetavaldava hulga singleid ja EP-sid. Isegi HBO kasutas nende lugu “My Darling Bullet” sarjas “The Righteous Gemstones”. Bänd tegeleb praegu oma viienda albumi salvestamisega. Kui Sulle meeldivad Rob Zombie, Deathstars või isegi Marilyn Manson, on Freakangel Sinu jaoks!

Forgotten Sunrise on rikastanud kohalikku muusikamaastikku oma mitmekesiste ja iseloomulike lugudega alates 1992. aastast. Žanri poolest ulatub see vahemik death-metalist dark electroni. Bändil on 3 albumit ja tohutu hulk singleid. Selliste bändide fännidele nagu Dead Can Dance, David Lynch, Katatonia, Celtic Frost ja Clock DVA!

Tallinna kontsert toimub reedel, 29. oktoobril klubis Uus Laine ning päev hiljem Tartus klubis Rock&Roll. Tallinna kontserdil astub pärast bände lavale ka kohalik ekstreem-veidermuusika DJ ja produtsent !!ii.


Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.