DUO TAMTAM AVALDAS DEBÜÜTSINGLI “LION CUBS”

Foto: Markus Muide

Värske indie-jazz’i viljelev duo TamTam avaldas maailmamuusika mõjutustega debüütsingli “Lion Cubs”.

“”Lion Cubs” jutustab täiskasvanuks saamise ilust. Laul on põimitud tuntud joonisfilmi “Lõvikuningas” temaatikaga ning käsitleb eneseotsingute mängulisi ja seiklusrikkaid tahke,” sõnab TamTam’i laulja Anett Tamm.

“Inspiratsioon “Lion Cubs”-i instrumentatsiooni loomisel pärineb Kesk-Aafrika ja Madagaskari muusikast. Aafrika rütmidele leidub minu südames ja bassimängus eriline koht,” lisab duo basskitarrist Karl Tammaru.

“Lion Cubs” on basskitarri ja vokaali duo TamTam esimene singel 2022. aastal ilmuvalt debüütalbumilt. Loo on salvestanud ja löökpillidega täiendanud Martin Petermann, kokkumängu ja lõppviimistluse teostas Liisa Tali.


TamTam ehk Anett Tamm (vokaal) ja Karl Tammaru (bass) on 2019. aastal kokku tulnud minimalistlik indie-jazzi piirimail seiklev duo, mis ammutab inspiratsiooni 70ndate ja 80ndate aastate new wave’ist, progressiivsest- ja etnojazzist. TamTam’i järgmised esinemised toimuvad 5. novembril jazziklubis Philly Joe’s ning 19. novembril Võru jazziklubis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.