KAS VANILLA NINJA FIGUREERIMINE SAKSA ALBUMITABELIS JÄI VAID SÄHVATUSEKS?

Kuvatõmmis videost “No Regrets”

Eelmisel reedel platseerus Vanilla Ninja plaat “Encore” Saksamaa albumitabelis uuena 13. kohale. Värske tabel avalikustatakse juba loetud päevade pärast, 22. oktoobril, aga kus paiknevad Ninjad pingereas praeguse seisuga?

Kahjuks pole uudised Vanilla Ninja fännidele sugugi head – nimelt on ansambli CD “Encore” juba esisajast välja kukkunud. Seega võib vaid oletada, et avanädala kõrge koht sai teoks eelkõige tänu helikandja ettetellimistele.  

Saksa albumitabeli paneb sel reedel tõenäoliselt kinni saksa lauljatari Helene Fischeri äsja ilmunud plaat “Rausch”, millele järgnevad praeguse seisuga kaks Briti bändi – Coldplay CD “Music of the Spheres” ja The Beatles’i 1970. aasta albumi “Let It Be” uusversioon.

Eks juba ülehomme saab näha, kas Vanilla Ninja on ka tabeli lukku minemise ajal esisajast väljas või suudab paari päevaga veel midagi ära teha. Midagi positiivset siia lõppu siiski ka – nimelt mainis bändi esilaulja Lenna Kuurmaa sel esmaspäeval, et neil on filmitud muusikavideo laulule “Waterfalls”, mis loodetavasti juba peagi ka avaldatakse.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.