TARVO VALM KUTSUB KUULAJAID KAASA MÕTLEMA LOOGA “KEEGI ON ALATI UUS”

Pressifoto

Tarvo Valmi sügisene muusikaline mõtisklus jutustab elamisest päriselt ning asjadest, mis on tähtsad – armumistest, südamevalust, kaotustest, võitudest.

“Kas alati peabki tahtma midagi rohkem ja uhkemat või ehk piisaks sellest, mis sul olemas on ja lasta elul kulgeda omasoodu?” küsib retooriliselt pala teksti autor Silja Vipre. Silja jätkab: “Elu koosneb hetkedest, olgu need siis rõõmsad või kurvad ning see kõik kokku jutustab kellegi eluloo.”

Siljale sekundeerib muusika autor Tarvo Valm: “Kahetseda ei ole mõtet siin elus midagi, pigem elada nii, et ei olekski midagi kahetseda.” Valm lisab, et ta ei pretendeeri suurele suhteeksperdi staatusele, ent julgeb saadud tagasisidest järeldada, et on oma muusikaga ja tekstidega suutnud puudutada paljusid kuulajaid.

“Oleme lugu mitmetel kontsertidel esitanud ning publik tuleb looga alati väga hästi kaasa ning jääb meeldejäävat viisi kaasa laulma,” tõdeb bandi bassimees Danel Pandre. “Oma pisut meditatiivses kulgemises jõuab loo tekst väga hästi kuulajani ning paneb kaasa õõtsuma, ümisema ning loodetavasti ka mõtlema,” lisab trummar Elvis Jakobson. “Lugu illustreerib Markus Lattika loodud video. Markus on filminud liikuva pildi ka bandi lugudele “Pilvedest alla” ning “Koos on lihtsam”.

Tarvo Valmi Bandile on 2021. aasta olnud igati suurepärane, sest lisaks neljale avaldatud singlile ning täispikale albumile “Tulen, olen ja l2hen” on Tarvo Valm Band andnud kümneid kontserte, millest kaalukamateks on olnud ülesastumised Augustibluusil, Urissaare Kantril ning Ostrova festivalil.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.