CURLY STRINGS LASI VÄLJA VÄRSKE LOO “UNETU ÖÖ”

Foto: Annika Vihmann

Täna, 15. oktoobril lasi Curly Strings koos videoga välja uue loo “Unetu öö”.

Inimesed ei saa enam magada. Nad vähkrevad öösel voodis, mõtlevad tööst, olmest, muretsevad, skrollivad telefone. Unehoovusi segab kusagilt kostuv tümakas ja Eeva Talsi ebamaine hääl. Mis asja? Curlyd ja disko?! On see unes või ilmsi? Magus uni saabub siis, kui oled alla andnud, lased kõigel minna ja laulad: “Ehk ongi see hea, et sa oled mu peas…”

“Unetu öö” on singel novembri lõpus ilmuvalt Curly Stringsi albumilt “Rahu meis eneses”, mis omakorda on teine pool topeltalbumist. Bändi solist Eeva Talsi kommenteerib: “Kui kevadel ilmunud albumi esimene pool “Pidu meis eneses” oli selline vana hea Curly ja kindla peale minek, siis teine osa on eksperimentaalsem ja meie jaoks üsna teistmoodi plaat. Tegelikult on endalegi päris ootamatu, et ma sellist laulu, nagu “Unetu öö” laulan. Aga elu ongi ju seiklus!”

Loo autoriks on bändi kitarrist Jaan Jaago, kes meenutab, et laulu refrään ilmutas end talle samuti ühel unetul ööl.

Video lavastas Ugala teatri näitleja ja lavastaja Marika Palm.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.