WATEVA ESITLEB LAUPÄEVAL KULTUURIKATLAS DEBÜÜTALBUMIT: “​​NII EEPILIST LAVA POLE MEIE KONTSERTIDEL VEEL KUNAGI OLNUD!”

Foto: Rauno Liivand

Laupäeval, 16. oktoobril toimub Kultuurikatlas elektroonilise kollektiivi WATEVA albumiesitluse pidu. Lisaks astuvad üles Jozels, Siimi MHKL ja Notitz ning mitmed nimekad külalisartistid, kes “Disposable Society” nimelisel debüütalbumil kaasa tegid. Piletid sündmusele on saadaval Ticketeris ja kohapeal.

Augusti hakul ilmunud “Disposable Society” on WATEVA debüütalbum, mis valmis üle kahe aasta. Postapokalüptilise temaatikaga helikandja on kontseptalbum, mille aines pärineb osaliselt viimase kahe aasta jooksul maailmas toimunust ning pöörab tähelepanu jätkusuutlikkusele ja planeet Maa hoidmisele.

Kogu album on WATEVA liikmete Hugo Martin Maasika ja Kris Evan Säde sõnul väga kunstiline ja suur roll on just nimelt visuaalsel poolel, millest andis aimu ka albumi nimiloo “Disposable Society” muusikavideo. Sedasi on laupäeval aset leidval esitluspeol pööratud suurt rõhku just nimelt tehnilistele lahendustele, mis ühes WATEVA loominguga Kultuurikatla Black Box saali ühtse terviku loovad.

“Nii eepilist lava pole meie kontsertidel veel kunagi olnud,” sõnavad muusikud ootusärevalt. “Kogu meie seljatagune täitub LED-ekraanidega, kuhu kuvatakse spetsiaalselt selleks õhtuks loodud visuaalid. Kogu produktsioonitiim on sellesse väga palju panustanud ja ootame juba, et laupäeval tulemust oma silmaga näha!” räägivad Maasikas ja Säde, kellega ühinevad õhtu jooksul külalisartistidena lavale ka NOËP, Daniel Levi, Karl Killing, Stefan, manna, Emily J ja Asena.

WATEVA debüütalbumi esitluspidu toimub 16. oktoobril algusega kell 22 Tallinnas, Kultuurikatlas. Lisaks astuvad üles Jozels, Siimi, MHKL, Notitz ja külalisartistid. Piletid alates hinnaga 17 € on saadaval Ticketeri piletimüügikeskkonnas ja kohapeal enne sündmuse algust. WATEVA debüütalbum “Disposable Society” on kuulatav kõikidel muusikaplatvormidel.

Vaata: WATEVA feat. manna “Disposable Society”:


Kuula albumit “Disposable Society”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.