KUULA | MARTA LOTTA KUKK TULI VÄLJA PIKALT KÜPSENUD LAULUGA “ÄRA SIIT VIHMA KÄEST”

Singli kujundus

Laulja ja laulukirjutaja Marta Lotta Kukk avaldas uue loo “Ära siit vihma käest”.

“Seda otsingut ja sügisnukrust täis lugu kirjutasin ikka päris pikalt. Harmoonia oli sõrmede all juba 7 aastat tagasi, sõnu olen vahelduva eduga täiendanud ja täiesti ümber kirjutanud. Vahepeal oli lugu pikalt sahtlis olnud, kuid mõned aastad tagasi Pariisis elades hakkas meloodia mind jälle saatma. Seal elades ning tagasi olles, ennast otsides, mingit tunnet igatsedes, voolasid ka sõnad minust välja,” selgitas Marta.

“Selles loos on minu jaoks palju erinevaid tähendusi, üllataval kombel leian uusi mõtteid aja jooksul järjest rohkem. Väga teraapiline on kogu protsess olnud, see on andnud mulle lohutust ning jõudu jätkata otsinguid. Loodan, et ka kuulaja leiab laulust endale midagi tähenduslikku,” lisas ta.

Loos mängib soolokitarri Marta hea sõber Markus Nurmsaar, kellega koos on omajagu muusikat kirjutatud ning inspiratsiooni jagatud.

Marta Lotta Kukk on pärit Viljandist ja õppinud Pärnus, keerelnud ka “Laulukarussellil” ning laulmise kõrval sinasõber ka kitarriga. Varem on ta avaldanud singlid “Valssi” ja “Emale”.


Laul Spotifys

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.