NO MORE FRIDAYS ÜLLITAS JÄRGMISE SINGLI PEAGI ILMUVALT ALBUMILT

Pressifoto

Rockansambel No More Fridays avaldas oma kolmanda singli “UNDERDOG” peagi ilmuvalt albumilt “Who Needs Truth Anyway”.

Ahjusoe lugu räägib inimesest, keda ühiskond ei julgeks ega ennustaks enda tegemistes ja ettevõtmistes favoriidiks nimetada.

Rockmuusika underdog-ina tunneb end bänd mingil määral ka ise. “Oleme viimased 10 aastat jõudnud vaikselt küpseda Eesti muusikute varjus, otsides oma publikut ja heli. Tunneme, et nüüd kus meil ainulaadne heli leitud ja ise ka soliidsemad, oleme valmis oma publikuks, seda nii Eestis, kui ka välismaal. Meie eesmärk on luua ja mängida muusikat, mis esmajärgus meeldib siiski meile endile. Teades, et meil kõigil on väga hea muusikamaitse, on üsna tõenäoline, et see meeldib ka publikule kui antakse võimalus end esitada,” märkis kollektiiv, kuhu kuuluvad Margus Pärnamägi, Kristi Täheste, Grigori Rõžuk ja Henrik Heinmets.

No More Fridays’i albumi “Who Needs Truth Anyway” esitlus toimub reedel, 15. oktoobril klubis Uus Laine.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.